Už od 89 €

GDPR - vypracovanie projektu

Viac informácií Objednávka

Vypracujeme vám kompletnú dokumentáciu GDPR

GDPR dokumentáciu vypracujeme v súlade s nariadením EP a R EÚ 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.
Uvedené nariadenie vstúpilo do platnosti už 25. mája 2018.

Jeho nedodržiavanie má za následok likvidačné pokuty (citát zákona):

„Tomu, kto nesplnil úradom uložené opatrenie podľa § 102 ods. 1 písm. a) alebo čl. 58 ods. 2 nariadenia (EÚ) 2016/679, môže úrad uložiť pokutu do 20 000 000 EUR, alebo ak ide o podnik do 4 % celkového svetového ročného obratu za predchádzajúci účtovný rok, podľa toho, ktorá suma je vyššia.“

Mám záujem

Myslíte si, že vás sa GDPR netýka? Pokiaľ odpoviete áno len na jednu otázku z nasledovných, máte aj vy povinnosť mať vypracovanú dokumentáciu GDPR:

  • Máte zamestnancov?
  • Máte zákazníkov?
  • Máte externú firmu, ktorá vám robí účtovníctvo, resp. mzdy?
  • Vypracovávate externe účtovníctvo a mzdy pre iné firmy?
  • Ste ubytovacie zariadenie?
  • Máte zoznam klientov/zákazníkov, ktorý spracovávate za nejakým účelom?
  • Spravujete kamerový systém?
  • Spravujete externe IT systémy alebo ich niekto spravuje vám?
  • Ste firma, ktorá externe spracováva BOZP, PO, rôzne školenia, PZS.... ?
  • Ste organizácia zlučujúca členov?
  • Ste školské alebo zdravotnícke zariadenie?
  • Robíte kópie (scany) osobných dokladov?
  • Prevádzkujete e-shop? ...

Je ešte množstvo otázok, na ktoré keď odpoviete kladne, je vašou povinnosťou zabezpečiť vypracovanie GDPR dokumentácie.

Spokojní klienti

GDPR vypracovanie dokumentácie - naši klienti

Vypracovanie GDPR projektu zahŕňa:

1. Generálny audit GDPR vašej spoločnosti

  • Bezpečnostná dokumentácia z. č.122/2013 Z.z. a jej aktualizácia
  • Analýza a príprava kompletnej GDPR dokumentácie
  • IT audit, audit marketingových nástrojov a spracovanie postupov
  • Audit kamerového systému, biometrických údajov, pracovných zmlúv, webstránky a vašich prevádzok
  • DPIA - Posudok a vyhodnotenie vplyvu na ochranu osobných údajov
  • Záznam o spracovateľskej činnosti, vypracujeme vám sprostredkovateľské zmluvy
  • Informovanosť zamestnancov + záznam a protokol
  • Evidencia, metodika a poučenie pre dotknuté osoby

2. GDPR implementácia

  • Vypracovanie kompletných GDPR dokumentov
  • Kryptovanie a anonymizácia
  • Zavedenie GDPR prvkov do prevádzky spoločnosti

3. Podpora nášho teamu

  • Podpora právneho teamu mailom alebo telefonicky pri stažnostiach dotknutých osôb a príp. kontrola ÚOOÚ
  • Certifikovaná DPO Data Protection Officer - zodpovedná osoba v prípade potreby pre vybrané subjekty
Ponúkame aj službu DPO Data Protection Officer - Externý výkon činnosti zodpovednej osoby za mesačný poplatok od 29€/mesačne.

Mám záujem

Certifikát Data Protection Officer pre externý výkon činnosti DPO

Vypracovanie GDPR projektu certifikát

Nechajte si od nás poradiť

Vypracujeme vám kompletnú dokumentáciu GDPR, vrátane organizačnej smernice, sprostredkovateľských zmlúv, posúdenia vašej webovej stránky, podkladov pre zamestnancov a ostatných pre vás potrebných dokumentov.

Mám záujem

Informujte sa na našom tel. čísle:
+421 951 327 299

Ponúkame aj službu DPO Data Protection Officer Externý výkon činnosti zodpovednej osoby za mesačný poplatok od 29€/mesačne

V roku 2019 sme vypracovali viac ako 950 kompletných dokumentácií GDPR

Cenová ponuka na GDPR

Vyplňte prosím objednávkový formulár a my vám vypracujeme cenovú ponuku na vypracovanie potrebných dokumentov GDPR alebo nám nechajte telefónne číslo a my vám zavoláme.

Viac informácií

Vypracujeme vám GDPR bezpečnostný projekt podľa aktuálnej novely zákona. GDPR, tzv. General Data Protection Regulation (Nariadenie Európskej únie upravujúce ochranu osobných údajov) vstúpilo do platnosti 25. mája 2018. Úprava nariadenia sa dotkla takmer každého podnikateľského subjektu.

Dôležitým faktom je zavedenie likvidačných pokút za porušenie povinností vyplývajúcich z nariadenia GDPR až do výšky 20 miliónov EUR.

Subjekty majú po novom povinnosť aj ustanoviť v súvislosti so spracúvaním a ochranou osobných údajov zodpovednú osobu. Ďalšou povinnosťou je úprava príslušnej dokumentácie v novej právnej úprave alebo aj zmeny v oblasti súhlasu so spracúvaním osobných údajov. GDPR ďalej ustanovuje nové právo dotknutej osoby, tzv. právo byť zabudnutý.

Emil Borka
+421 951 327 299
ks.b2b4@akrob.lime

Povedali naši klienti

Maroš, Bratislava

Ako určite každá firma, ktorej podnikateľskou činnosťou je výroba a predaj tovaru určeným koncovým spotrebiteľom, tak aj moja spoločnosť sa dostala postupom podnikateľského času do štádia potreby zakúpenia a expandovania na zahraničné trhy. Prostredníctvom kontaktovania spoločnosti 4B2B.sk bolo ihneď všetko jednoduchšie. Po bližšej konzultácií som zistil, že hovorím s úplnými odborníkmi v danom segmente a tak som neváhal a zakúpil ready made SE. Firma bola na mňa prepísaná rýchlo, bezproblémovo a čo je pre každého podnikateľa dôležité, za veľmi dobrú cenu. 4B2B.sk vrelo odporúčam všetkým.

Filip Lukáč, Brezno

Vrelá vďaka patrí spoločnosti 4B2B za skvelé výkony pri komplikovanom riešení registrácie mojej ochrannej známky. Veľmi si cením Váš prístup, odborné služby, profesionalitu a Vašu eleganciu pri výkone práce. Už viem, na koho sa môžem do budúcna obrátiť a rád sa stanem opäť na chvíľku Vašim aktívnym klientom.

Michal B, Geľnica

Som moc rád, že sa mi podarilo natrafiť na tak kvalitnú spoločnosť akou je firma 4B2B. Bez Vás by som len ťažko zvládol nejako vyriešiť moju neľahkú situáciu do ktorej som sa počas svojej podnikateľskej činnosti žiaľ dostal. Ak ešte niekto má podobné problémy ako som si zažil aj ja, tak Vám radím aby ste neváhali a obrátili na odborníkov z brandže 4B2B.sk.

Natália Tóthová, Galanta

Spoločnosť 4B2B s.r.o. hodnotím veľmi pozitívne vzhľadom na ich odborný prístup a efektívne rozvrhnutie času pre vyriešenie mojej žiadosti pri znižovaní základného imania v mojej spoločnosti. Klientom som bola po prvý krát a som si istá, že ju budem kontaktovať aj pri ďalších mojich záujmoch. Vrelo odporúčam všetkým. Ďakujem.

Filip C, Bratislava

Z počiatku som nemal moc dobrú predstavu ako sa rýchlo a bezpečne môžem dostať so svojim podnikaním aj na zahraničný trh. Nakoniec som našiel spoločnosť 4B2B.sk a prečítal som si aké služby poskytujú. To čo je uvedené na stránke je úplná pravda a som moc rád, že som neváhal a kontaktovať Vás. Ďakujem Vám a odporučím Vás všetkým svojim známym.

Monika Kraková, Prešov

Cez firmu 4B2B som sa rozhodla zlikvidovať moju viacročnú spoločnosť, ktorú som už dlhšiu dobu ani nevyužívala. Ako som si aj predtým myslela, moje rozhodnutie bolo veľmi správne. Ušetrila som veľa drahocenného času a papierovačiek, návštev úradov a podobne. Likvidácia prebehla bez najmenších problémov a stala som sa na chvíľku opäť voľným človekom až pokiaľ si presne nerozmyslím, s čím budem ďalej podnikať. Využitie služieb profesionálov ako sú vo firme 4B2B.sk každému odporúčam. Ďakujem Vám za všetko milá spoločnosť.

Martina Hrubošová, Komárno

Z využitím služieb od spoločnosti 4B2B sme boli nesmierne spokojný. Všetky potrebné zápisy a zmeny v obchodnom registri nám vybavili rýchlo, odborne a za veľmi slušnú sumu, ktorá je samozrejme veľmi podstatná pre všetkých podnikateľov. Zápis zmien prebehol bez potreby výkonu akýchkoľvek úkonov z mojej strany a ešte k tomu aj s predpripravenými dokumentmi. Odporúčam kontaktovať 4B2B a uisťujem Vás, že nebudete sklamaný.

4B2B kontakt

4B2B advisory s.r.o.
Svätovavrinecká 10
831 01 Bratislava

ks.b2b4@eciffo
+421 951 327 299

Poslať email Kontakty

Park Inn Danube Hotel
4,50€/hod.

Zobraziť na mape

Garáž Centrum
3,70€ - 2,70€/hod.

Zobraziť na mape

Zastávka Zochova

Zobraziť spoje

Zastávka Hodžovo námestie

Zobraziť spoje

Kontaktujte nás

Vyplňte prosím kontakný formulár