Už od 89 €

GDPR - vypracovanie projektu

Viac informácií Objednávka

Vypracujeme vám kompletnú dokumentáciu GDPR

GDPR dokumentáciu vypracujeme v súlade s nariadením EP a R EÚ 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov.
Uvedené nariadenie vstúpilo do platnosti už 25. mája 2018.

Jeho nedodržiavanie má za následok likvidačné pokuty (citát zákona):

„Tomu, kto nesplnil úradom uložené opatrenie podľa § 102 ods. 1 písm. a) alebo čl. 58 ods. 2 nariadenia (EÚ) 2016/679, môže úrad uložiť pokutu do 20 000 000 EUR, alebo ak ide o podnik do 4 % celkového svetového ročného obratu za predchádzajúci účtovný rok, podľa toho, ktorá suma je vyššia.“

Mám záujem

Myslíte si, že vás sa GDPR netýka? Pokiaľ odpoviete áno len na jednu otázku z nasledovných, máte aj vy povinnosť mať vypracovanú dokumentáciu GDPR:

  • Máte zamestnancov?
  • Máte zákazníkov?
  • Máte externú firmu, ktorá vám robí účtovníctvo, resp. mzdy?
  • Vypracovávate externe účtovníctvo a mzdy pre iné firmy?
  • Ste ubytovacie zariadenie?
  • Máte zoznam klientov/zákazníkov, ktorý spracovávate za nejakým účelom?
  • Spravujete kamerový systém?
  • Spravujete externe IT systémy alebo ich niekto spravuje vám?
  • Ste firma, ktorá externe spracováva BOZP, PO, rôzne školenia, PZS.... ?
  • Ste organizácia zlučujúca členov?
  • Ste školské alebo zdravotnícke zariadenie?
  • Robíte kópie (scany) osobných dokladov?
  • Prevádzkujete e-shop? ...

Je ešte množstvo otázok, na ktoré keď odpoviete kladne, je vašou povinnosťou zabezpečiť vypracovanie GDPR dokumentácie.

Spokojní klienti

GDPR vypracovanie dokumentácie - naši klienti

Vypracovanie GDPR projektu zahŕňa:

1. Generálny audit GDPR vašej spoločnosti

  • Bezpečnostná dokumentácia z. č.122/2013 Z.z. a jej aktualizácia
  • Analýza a príprava kompletnej GDPR dokumentácie
  • IT audit, audit marketingových nástrojov a spracovanie postupov
  • Audit kamerového systému, biometrických údajov, pracovných zmlúv, webstránky a vašich prevádzok
  • DPIA - Posudok a vyhodnotenie vplyvu na ochranu osobných údajov
  • Záznam o spracovateľskej činnosti, vypracujeme vám sprostredkovateľské zmluvy
  • Informovanosť zamestnancov + záznam a protokol
  • Evidencia, metodika a poučenie pre dotknuté osoby

2. GDPR implementácia

  • Vypracovanie kompletných GDPR dokumentov
  • Kryptovanie a anonymizácia
  • Zavedenie GDPR prvkov do prevádzky spoločnosti

3. Podpora nášho teamu

  • Podpora právneho teamu mailom alebo telefonicky pri stažnostiach dotknutých osôb a príp. kontrola ÚOOÚ
  • Certifikovaná DPO Data Protection Officer - zodpovedná osoba v prípade potreby pre vybrané subjekty
Ponúkame aj službu DPO Data Protection Officer - Externý výkon činnosti zodpovednej osoby za mesačný poplatok od 29€/mesačne.

Mám záujem

Certifikát Data Protection Officer pre externý výkon činnosti DPO

Vypracovanie GDPR projektu certifikát

Nechajte si od nás poradiť

Vypracujeme vám kompletnú dokumentáciu GDPR, vrátane organizačnej smernice, sprostredkovateľských zmlúv, posúdenia vašej webovej stránky, podkladov pre zamestnancov a ostatných pre vás potrebných dokumentov.

Mám záujem

Informujte sa na našom tel. čísle:
+421 951 327 299

Ponúkame aj službu DPO Data Protection Officer Externý výkon činnosti zodpovednej osoby za mesačný poplatok od 29€/mesačne

V roku 2019 sme vypracovali viac ako 950 kompletných dokumentácií GDPR

Cenová ponuka na GDPR

Vyplňte prosím objednávkový formulár a my vám vypracujeme cenovú ponuku na vypracovanie potrebných dokumentov GDPR alebo nám nechajte telefónne číslo a my vám zavoláme.

Viac informácií

Vypracujeme vám GDPR bezpečnostný projekt podľa aktuálnej novely zákona. GDPR, tzv. General Data Protection Regulation (Nariadenie Európskej únie upravujúce ochranu osobných údajov) vstúpilo do platnosti 25. mája 2018. Úprava nariadenia sa dotkla takmer každého podnikateľského subjektu.

Dôležitým faktom je zavedenie likvidačných pokút za porušenie povinností vyplývajúcich z nariadenia GDPR až do výšky 20 miliónov EUR.

Subjekty majú po novom povinnosť aj ustanoviť v súvislosti so spracúvaním a ochranou osobných údajov zodpovednú osobu. Ďalšou povinnosťou je úprava príslušnej dokumentácie v novej právnej úprave alebo aj zmeny v oblasti súhlasu so spracúvaním osobných údajov. GDPR ďalej ustanovuje nové právo dotknutej osoby, tzv. právo byť zabudnutý.

Emil Borka
+421 951 327 299
ks.b2b4@akrob.lime

Povedali naši klienti

Boris Súmerský, Brezno

Už dlhšiu dobu som uvažoval akým spôsobom založiť firmu v Českej republike. Až som nakoniec dospel k záveru, že oslovím spoločnosť 4B2B s.r.o., ktorú som našiel na internete. Firma 4B2B.sk mi poskytla viaceré možnosti pre ich výber a odkonzultovala so mnou všetky náležitosti, ktoré mi ešte v čase uvažovania neboli jasné. Konečný bod, ktorú sprevádzalo moje rozhodnutie už bola hotová hračka. Ich služby môžem všetkým len odporučiť.

Peter Vrabovský, Malacky

V spolupráci so spoločnosťou 4B2B.sk sa nám po dlhšom pátraní vyskytla možnosť jednoduchého a rýchleho založenia akciovej spoločnosti o ktorú sme mali už dlhšiu dobu záujem. Celkový proces prebiehal veľmi rýchlo, odborne a bez akýchkoľvek komplikácií a k tomu sme ušetrili aj nemalé náklady. Firmu 4B2B.sk vrelo odporúčam každému budúcemu podnikateľovi.

Lukáš N, Martin

Ďakujem odborníkom z 4B2B za Vaše poskytnuté odborné služby a za profesionálny prístup počas riešenia celej agendy spojených zmien v organizačnej zložke. Váš skvelý prístup ku klientovi a kvalitu poskytovaných služieb budem z radosťou rozširovať aj vo svojom okolí.

Filip Lukáč, Brezno

Vrelá vďaka patrí spoločnosti 4B2B za skvelé výkony pri komplikovanom riešení registrácie mojej ochrannej známky. Veľmi si cením Váš prístup, odborné služby, profesionalitu a Vašu eleganciu pri výkone práce. Už viem, na koho sa môžem do budúcna obrátiť a rád sa stanem opäť na chvíľku Vašim aktívnym klientom.

Tomáš Beník, Trenčín

Už dlhšiu dobu som uvažoval nad predajom svojej firmy, len som nemal jasno v tom, aký postup si vyberiem. Po menšom prieskume som natrafil na spoločnosť 4B2B.sk, ktorá mi otvorila oči a poskytla všetky podrobnosti, ktoré som potreboval vedieť. Na základe zistených referencií od mojich známych a aj z internetu som neváhal a firmu 4B2B.sk kontaktoval.

Michal B, Geľnica

Som moc rád, že sa mi podarilo natrafiť na tak kvalitnú spoločnosť akou je firma 4B2B. Bez Vás by som len ťažko zvládol nejako vyriešiť moju neľahkú situáciu do ktorej som sa počas svojej podnikateľskej činnosti žiaľ dostal. Ak ešte niekto má podobné problémy ako som si zažil aj ja, tak Vám radím aby ste neváhali a obrátili na odborníkov z brandže 4B2B.sk.

Marek B., Bratislava

Odkúpenie prebehlo presne tak, ako je uvedené na stránke. Bolo zrealizované rýchlo a bez zbytočných prieťahov, ktoré by som musel absolvovať u inej konkurenčnej spoločnosti. Týmto by som chcel poďakovať za poskytnuté profesionálne služby a popriať ešte veľa šťastných klientov vďaka Vašim službám.

4B2B kontakt

4B2B advisory s.r.o.
Svätovavrinecká 10
831 01 Bratislava

ks.b2b4@eciffo
+421 951 327 299

Poslať email Kontakty

Park Inn Danube Hotel
4,50€/hod.

Zobraziť na mape

Garáž Centrum
3,70€ - 2,70€/hod.

Zobraziť na mape

Zastávka Zochova

Zobraziť spoje

Zastávka Hodžovo námestie

Zobraziť spoje

Kontaktujte nás

Vyplňte prosím kontakný formulár