Už od 799 €

Certifikát ISO 14001

Viac informácií Objednávka

Pripravíme vám dokumentáciu a zabezpečíme audit pre ISO 14001 s akreditovaným certifikátom IAF v cene

Akreditovaný certifikát ISO 14001 od IAF, zameraný na environmentálne manažérstvo. Táto norma poskytuje štruktúru a nástroje pre dosiahnutie a udržanie environmentálnych cieľov a programov. Implementácia tejto normy vyjadruje váš záväzok voči ochrane životného prostredia a znižovaniu negatívneho vplyvu naň.

Mám záujem

Certifikát ISO 14001 už od 799 €

Norma ISO 14001 sa čoraz viac spája s normami ISO 9001 a ISO 45001, čo vedie k silnejšej integrácii a súladu medzi rôznymi aspektmi riadenia spoločností. Zavedenie normy ISO 14001 prináša množstvo výhod, ako je kontrola environmentálnych vplyvov, minimalizácia rizika pokút, úspora energie a surovín, prevencia havárií a lepšie riadenie odpadov a emisií.

Taktiež si budete budovať dobrú povesť a prestíž na trhu, čo môže posilniť váš podnik. Získajte akreditovaný certifikát ISO 14001 od IAF, certifikačnej spoločnosti.

Vaša firma bude zaradená medzi certifikované spoločnosti. Certifikát ISO 14001 bude elegantne vyhotovený a môže byť umiestnený vo vašej predajni. Máte možnosť zverejniť certifikát vo formáte PDF alebo ako logo na vašej webovej stránke. Pri certifikácii vám poskytneme viac ako 20 prispôsobených dokumentov pre implementáciu normy ISO 14001.

Skúsený audítor vyhodnotí váš systém environmentálneho manažérstva a poskytne hodnotnú správu s odporúčaniami. Odporúčame publikáciu STN EN ISO 14001 pre dodržiavanie ISO noriem. Poskytne usmernenia a postupy na zlepšenie procesov vo vašej spoločnosti. Prispieva k zvýšenému zisku.

„Rozhodnite sa získať certifikát ISO 14001 a získate množstvo výhod pre vašu spoločnosť."

Postup certifikácie ISO 14001
  • Otváracie stretnutie: Úvodné stretnutie s klientom a audítormi.
  • Komunikácia počas auditu: Pravidelná výmena informácií medzi klientom a audítormi.
  • Získavanie a overovanie informácii: Získavanie informácií prostredníctvom rozhovorov, pozorovaní a preskúmania dokumentácie.
  • Identifikácia a zaznamenávanie zistení: Zaznamenávanie zhôd a nezhôd s cieľmi auditu a možných zlepšení.
  • Príprava záverov auditu: Súhrn zistení a diskusia s klientom.
  • Konzultácie cez Skype: Online konzultácie pre efektívne využitie času klienta.

Zadarmo získate

Online konzultácie.
Kontaktujte nás a dohodneme si stretnutie.

Akreditovaný certifikát od IAF platný v 3 jazykových verziách. Poskytneme vám certifikát v preferovanom jazyku.

Vylepšíme vizuálny dojem vašej kancelárie reprezentačným stojanom na certifikát.

ISO certifikáty

Certifikácia podľa medzinárodných noriem ISO 9001, ISO 14001 a ISO 45001 môže pomôcť organizáciám dosiahnuť vyššiu efektívnosť, zlepšiť kvalitu, znížiť environmentálne zaťaženie a zabezpečiť bezpečnosť a ochranu zdravia pri práci. Organizácie sa môžu rozhodnúť, ktoré normy sú pre ne relevantné.

ISO 14001

od 799 €

Norma pre environmentálne manažérstvo. Je určená na pomoc organizáciám v identifikácii, riadení a minimalizácii vplyvu ich činností na životné prostredie.


  • Akreditovaný certifikát od IAF
  • Reprezentačným stojanom
  • 3 jazykové verzie

ISO 45001

od 799 €

Norma pre riadenie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Je určená na zlepšenie pracovných podmienok a zníženie rizika úrazov a ochorení v organizáciách.


  • Akreditovaný certifikát od IAF
  • Reprezentačným stojanom
  • 3 jazykové verzie

Nechajte si od nás poradiť

Kontaktujte nás ešte dnes a dozviete sa viac o tom, ako vám môžeme pomôcť dosiahnuť certifikáciu ISO a posunúť vašu organizáciu na vyššiu úroveň kvality, bezpečnosti a efektívnosti.

Mám záujem

Informujte sa na našom tel. čísle:
+421 951 327 299

Posuňte vašu organizáciu na vyššiu úroveň kvality, bezpečnosti a efektívnosti

Cenová ponuka pre vašu spoločnosť

Vyplňte prosím objednávkový formulár a my vám obratom vypracujeme cenovú ponuku pre vašu spoločnosť alebo nám zanechajte telefónne číslo a my sa vám ozveme späť.

Viac informácií

ISO 14001 je norma pre environmentálne manažérstvo. Je určená na pomoc organizáciám v identifikácii, riadení a minimalizácii vplyvu ich činností na životné prostredie.

Táto norma stanovuje požiadavky na vytvorenie a udržiavanie environmentálneho manažérstva, vrátane politiky, plánovania, implementácie a monitorovania environmentálnych aspektov a súvisiacich rizík.

Organizácie, ktoré dosiahnu certifikáciu podľa ISO 14001, ukazujú svoj záväzok k environmentálnej udržateľnosti.

Kontaktujte nás ešte dnes a dozviete sa viac o tom, ako Vám môžeme pomôcť dosiahnuť certifikáciu ISO a posunúť vašu organizáciu na vyššiu úroveň kvality, bezpečnosti a efektívnosti. Sme pripravení stať sa vaším partnerom na ceste k úspechu.

Emil Borka
+421 951 327 299
ks.b2b4@akrob.lime

Povedali naši klienti

Margaréta P, Bratislava

Páni z 4B2B.sk, vrátili ste mi úsmev na tvár, začo Vám chcem z celého srdca poďakovať. Ušetrili ste mi neuveriteľne veľa trápenia sa, množstvo času a ak mám zhodnotiť aj Vašu komunikáciu a celkové riešenie mojej situácie, tak môžem povedať len jediné a to, že ste úplnou jedničkou na našom trhu. Každému Vás budem odporúčať nech už majú akékoľvek požiadavky z oblasti kúpy/zmeny/likvidácie spoločností.

Branislav Terpačovský, Geľnica

S využitím služieb od spoločnosti 4B2B.sk som bol nadmerne spokojný. Všetky zápisy zmien, ktoré boli predmetom môjho záujmu prebehli bez problémov, rýchlo, jednoducho a bezbolestne. Spoločnosť za mňa vybavila všetky formality a právne úkony. Ďakujem zamestnancom spoločnosti 4B2B.sk sa Vaše odborné poradenstvo a profesionálny prístup k požiadavkám Vašich klientov.

Maroš, Bratislava

Ako určite každá firma, ktorej podnikateľskou činnosťou je výroba a predaj tovaru určeným koncovým spotrebiteľom, tak aj moja spoločnosť sa dostala postupom podnikateľského času do štádia potreby zakúpenia a expandovania na zahraničné trhy. Prostredníctvom kontaktovania spoločnosti 4B2B.sk bolo ihneď všetko jednoduchšie. Po bližšej konzultácií som zistil, že hovorím s úplnými odborníkmi v danom segmente a tak som neváhal a zakúpil ready made SE. Firma bola na mňa prepísaná rýchlo, bezproblémovo a čo je pre každého podnikateľa dôležité, za veľmi dobrú cenu. 4B2B.sk vrelo odporúčam všetkým.

Tomáš Beník, Trenčín

Už dlhšiu dobu som uvažoval nad predajom svojej firmy, len som nemal jasno v tom, aký postup si vyberiem. Po menšom prieskume som natrafil na spoločnosť 4B2B.sk, ktorá mi otvorila oči a poskytla všetky podrobnosti, ktoré som potreboval vedieť. Na základe zistených referencií od mojich známych a aj z internetu som neváhal a firmu 4B2B.sk kontaktoval.

Tomáš R, Košice

Kúpu staršej firmy s nejakou históriou som už dlhšie hľadal a nakoniec som sa na základe odporúčaní svojho okolia obrátil na spoločnosť 4B2B.sk. Sám som najprv neveril, že môže predaj prebehnúť tak ľahko a bol som veľmi milo prekvapený. To čo spoločnosť uvádza na stránke je úplná pravda a touto cestou sa Vám chcel poďakovať. Verím, že budete na našom trhu ešte veľa rokov a prajem množstvo ďalších spokojných klientov.

Dávid Dobrodský, Piešťany

Služby, ktoré sú poskytované spoločnosťou 4B2B.sk ma príjemne prekvapili aj vzhľadom na ich široký záber pôsobnosti. Pracovníci danej spoločnosti mi dopodrobna poskytli doplňujúce informácie, ktoré som potreboval získať pre svoje konečné rozhodnutie pre vykonanie určitých zmien. Všetky formality a kompletnú agendu vykonali už na základe dohodnutých kritérií a s výsledkom som bol veľmi spokojný.

Miloš Ruženský, Topoľčany

Služby spoločnosti 4B2B.sk som využil po prvý krát a bol som s nimi nadmerne spokojný. Zmena prebehla bez potreby výkonu akýchkoľvek úkonov z mojej strany, rýchlosť zápisu je tiež jednou zo silných stránok spoločnosti a celkový priebeh bol veľmi kladný. Netreba váhať, ale kontaktovať.

4B2B kontakt

4B2B advisory s.r.o.
Svätovavrinecká 10
831 01 Bratislava

ks.b2b4@eciffo
+421 951 327 299

Poslať email Kontakty

Park Inn Danube Hotel
4,50€/hod.

Zobraziť na mape

Garáž Centrum
3,70€ - 2,70€/hod.

Zobraziť na mape

Zastávka Zochova

Zobraziť spoje

Zastávka Hodžovo námestie

Zobraziť spoje

Kontaktujte nás

Vyplňte prosím kontakný formulár