Už od 799 €

Certifikát ISO 45001

Viac informácií Objednávka

Pripravíme vám dokumentáciu a zabezpečíme audit pre ISO 45001 s akreditovaným certifikátom IAF v cene

ISO 45001 je medzinárodne uznávaná norma pre bezpečnosť a ochranu zdravia pri práci. Implementácia normy zabezpečuje bezpečné pracovné podmienky a minimalizuje riziká pre zamestnancov. Akreditovaná certifikácia ISO 45001 od IAF Vám umožňuje prezentovať reprezentatívny certifikát na webe alebo v predajni.

Mám záujem

Certifikát ISO 45001 už od 799 €

Ponúkame kompletnú dokumentáciu obsahujúcu viac ako 20 prispôsobených dokumentov pre dosiahnutie súladu s normou ISO 45001. Tieto dokumenty pomáhajú pri implementácii a nastavení nových procesov a objavovaní vašej spoločnosti z nového pohľadu.

Skúsený audítor zabezpečí nastavenie procesu podľa normy ISO 45001 a poskytne hodnotnú správu z auditu s odporúčaniami na zlepšenie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Ponúkame aj aktuálnu publikáciu STN EN ISO 45001 ako vodítko pre dodržiavanie normy a neustále zlepšovanie procesov vo vašej spoločnosti s pozitívnym vplyvom na zisk.

Získajte akreditovaný certifikát ISO 45001 od IAF a zlepšite bezpečnosť a ochranu zdravia vo vašej organizácii. Kontaktujte nás pre kompletnú podporu pri dosiahnutí tejto dôležitej certifikácie.

„Rozhodnite sa získať certifikát ISO 45001 a získate množstvo výhod pre vašu spoločnosť."

Postup certifikácie ISO 45001
  • Otváracie stretnutie: Stretnutie s manažmentom klienta na určenie auditovaných funkcií a procesov.
  • Komunikácia počas auditu: Pravidelná komunikácia s klientom, hodnotenie auditu a oznamovanie nedostatkov.
  • Získavanie a overovanie informácii: Získavanie informácií cez rozhovory, pozorovania a preskúmanie dokumentácie.
  • Identifikácia a zaznamenávanie zistení auditu: Zaznamenávanie zhôd a nezhôd, príležitostí na zlepšenie a prerokovanie nezhôd s klientom.
  • Príprava záverov auditu: Preskúmanie zistení, diskusia o záveroch a odporúčania pre certifikáciu.
  • Skype konzultácie: Preferovaná forma konzultácií pre časovú úsporu.

Zadarmo získate

Online konzultácie.
Kontaktujte nás a dohodneme si stretnutie.

Akreditovaný certifikát od IAF platný v 3 jazykových verziách. Poskytneme vám certifikát v preferovanom jazyku.

Vylepšíme vizuálny dojem vašej kancelárie reprezentačným stojanom na certifikát.

ISO certifikáty

Certifikácia podľa medzinárodných noriem ISO 9001, ISO 14001 a ISO 45001 môže pomôcť organizáciám dosiahnuť vyššiu efektívnosť, zlepšiť kvalitu, znížiť environmentálne zaťaženie a zabezpečiť bezpečnosť a ochranu zdravia pri práci. Organizácie sa môžu rozhodnúť, ktoré normy sú pre ne relevantné.

ISO 14001

od 799 €

Norma pre environmentálne manažérstvo. Je určená na pomoc organizáciám v identifikácii, riadení a minimalizácii vplyvu ich činností na životné prostredie.


  • Akreditovaný certifikát od IAF
  • Reprezentačným stojanom
  • 3 jazykové verzie

ISO 45001

od 799 €

Norma pre riadenie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Je určená na zlepšenie pracovných podmienok a zníženie rizika úrazov a ochorení v organizáciách.


  • Akreditovaný certifikát od IAF
  • Reprezentačným stojanom
  • 3 jazykové verzie

Nechajte si od nás poradiť

Kontaktujte nás ešte dnes a dozviete sa viac o tom, ako vám môžeme pomôcť dosiahnuť certifikáciu ISO a posunúť vašu organizáciu na vyššiu úroveň kvality, bezpečnosti a efektívnosti.

Mám záujem

Informujte sa na našom tel. čísle:
+421 951 327 299

Posuňte vašu organizáciu na vyššiu úroveň kvality, bezpečnosti a efektívnosti

Cenová ponuka pre vašu spoločnosť

Vyplňte prosím objednávkový formulár a my vám obratom vypracujeme cenovú ponuku pre vašu spoločnosť alebo nám zanechajte telefónne číslo a my sa vám ozveme späť.

Viac informácií

ISO 45001 je norma pre riadenie bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Je určená na zlepšenie pracovných podmienok a zníženie rizika pracovných úrazov a ochorení v organizáciách.

Táto norma definuje požiadavky na vytvorenie a implementáciu systému riadenia bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci, vrátane identifikácie rizík, plánovania bezpečnostných opatrení a monitorovania výkonu.

ISO 45001 je dôležitá pre organizácie, ktoré chcú zabezpečiť bezpečné a zdravé pracovné prostredie pre svojich zamestnancov.

Kontaktujte nás ešte dnes a dozviete sa viac o tom, ako Vám môžeme pomôcť dosiahnuť certifikáciu ISO a posunúť vašu organizáciu na vyššiu úroveň kvality, bezpečnosti a efektívnosti. Sme pripravení stať sa vaším partnerom na ceste k úspechu.

Emil Borka
+421 951 327 299
ks.b2b4@akrob.lime

Povedali naši klienti

Tomáš Beník, Trenčín

Už dlhšiu dobu som uvažoval nad predajom svojej firmy, len som nemal jasno v tom, aký postup si vyberiem. Po menšom prieskume som natrafil na spoločnosť 4B2B.sk, ktorá mi otvorila oči a poskytla všetky podrobnosti, ktoré som potreboval vedieť. Na základe zistených referencií od mojich známych a aj z internetu som neváhal a firmu 4B2B.sk kontaktoval.

Peter Vrabovský, Malacky

V spolupráci so spoločnosťou 4B2B.sk sa nám po dlhšom pátraní vyskytla možnosť jednoduchého a rýchleho založenia akciovej spoločnosti o ktorú sme mali už dlhšiu dobu záujem. Celkový proces prebiehal veľmi rýchlo, odborne a bez akýchkoľvek komplikácií a k tomu sme ušetrili aj nemalé náklady. Firmu 4B2B.sk vrelo odporúčam každému budúcemu podnikateľovi.

Frantíšek Adámek, Nové mesto nad Váhom

So službami spoločnosti 4B2B.sk som bol nadmieru spokojný. Umožnili mi sprostredkovanie kúpy už zaužívanej firmy, ktorú som dlhodobejšie vyhľadával. Predaj prebehol bez akýchkoľvek komplikácií a na najvyššej úrovni. Seriózne jednanie a profesionalita je v spoločnosti 4B2B.sk braná do popredia smerom ku klientovi a bolo to aj cítiť. Každému odporúčam.

Marek Lipták, Považská Bystrica

Po viacerých rokoch úspešného podnikania sa moja firma dostala do štádia potreby určitej zmeny. Z počiatku som z toho nemal dobrý pocit, ak som si pomyslel, čo všetko je preto potrebné, čo ma čaká a neminie. Nakoniec som objavil 4B2B.sk, určitú skupinu odborníkov, ktorí ma ubezpečili, že ich krátke definície z oblasti jednotlivých úkonov sú pravdivé a reálne. Po chvíľke úvah som sa rozhodol a bol som milo prekvapený. Zmena mi zabrala len minimum času a celkový prepis prebehol nad moje očakávania. Ďakujem Vám, a s radosťou Vás budem odporúčať ďalej.

Tibor, Bratislava

Aby som povedal pravdu, pred založením j.s.a. som si myslel, že mám dostatok podstatných vedomostí a informácií pre jej založenie. I tak mi to nedalo a obrátil som sa na základe referencií na spoločnosť 4B2B.sk, ktorá ma veľmi milo prekvapila ich odbornosťou, kvalitou riešenia komplexných služieb a aj v konečnom dôsledku rýchlosťou daného riešenia mojich potrieb. Spoločnosť mi založili k mojej maximálnej spokojnosti.

Natália Tóthová, Galanta

Spoločnosť 4B2B s.r.o. hodnotím veľmi pozitívne vzhľadom na ich odborný prístup a efektívne rozvrhnutie času pre vyriešenie mojej žiadosti pri znižovaní základného imania v mojej spoločnosti. Klientom som bola po prvý krát a som si istá, že ju budem kontaktovať aj pri ďalších mojich záujmoch. Vrelo odporúčam všetkým. Ďakujem.

Šimon Molnár a spol., Senec

Ďakujeme pracovníkom 4B2B.sk za opätovné poskytnutie odborných služieb. Ako aj pri predošlých žiadostiach sme veľmi spokojný s celkovým priebehom Vašej práce a za jej vysokú kvalitu. Vieme, že aj do budúcna sa máme na koho spoľahnúť a veríme, že na našom podnikateľskom trhu budete ešte fungovať veľmi dlho.

4B2B kontakt

4B2B advisory s.r.o.
Svätovavrinecká 10
831 01 Bratislava

ks.b2b4@eciffo
+421 951 327 299

Poslať email Kontakty

Park Inn Danube Hotel
4,50€/hod.

Zobraziť na mape

Garáž Centrum
3,70€ - 2,70€/hod.

Zobraziť na mape

Zastávka Zochova

Zobraziť spoje

Zastávka Hodžovo námestie

Zobraziť spoje

Kontaktujte nás

Vyplňte prosím kontakný formulár